Ixta Noa

Ixta Noa is opzoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor de psychische problematiek. Het vrijwilligerswerk is leuk en uitdagend. 

Heb je ervaring met psychische problematiek en heb je deze problematiek inmiddels overwonnen of er op een gezonde manier mee om te leren gaan? Wanneer je jouw ervaring wilt inzetten om anderen te ondersteunen in hun herstelproces, dan is werken bij Ixta Noa wellicht wat voor jou!

Als vrijwilliger ben je de drijvende kracht achter Ixta Noa. Je hebt met je kennis en ervaring grote toegevoegde waarde. Je kunt op tal van plekken binnen de organisatie aan de slag: in onze praktijkhuizen, bij de begeleiding van zelfhulp- en nazorggroepen, als online begeleider, met voorlichting op scholen, in GGZ-instellingen, enzovoorts.

Uiteraard sta je er niet alleen voor. We begeleiden je goed en je krijgt van ons een opleiding zodat je goed voorbereid aan de slag gaat. Wij stellen een aantal voorwaarden aan het doen van vrijwilligerswerk binnen Ixta Noa. Graag gaan we met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Contactgegevens:

Adres: IJsselkade 9, 7201 HB Zutphen

Telefoon: 0575-571896

Email: zutphen@ixtanoa.nl

Website: www.ixtanoa.nl/regio-zutphen