Welzijnscentrum Rezonans

Welzijnscentrum Rezonans zoekt meerdere vrijwilligers. 

Wil jij meewerken op een bijzondere plek in de Achterhoek? Rezonans is een holistisch welzijnscentrum midden in de natuur. Ben jij ook één van de mensen die iets wil doen voor de medemens? Elke dag ziet er anders uit, elke dag zijn er andere gasten, wensen en werkzaamheden. Werken bij Rezonans betekent afwisseling en bijdragen aan een fijn verblijf voor de gasten waarvoor gezondheid, ontspanning, verdieping, creativiteit en heling centraal staan. 

Zet jij je graag in om het anderen naar de zin te maken? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Wat er van je wordt gevraagd:

  • Affiniteit met de kernwaarden en activiteiten van Rezonans
  • Feeling met de doelgroep: mensen die willen genieten, relaxen en bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling
  • Je hebt kennis of ervaring en belangstelling voor een of meer van onderstaande onderwerpen: mensen, koken, tuinieren, klussen, B&B op orde brengen, spin-in-het-web zijn
  • Je voelt dingen aan, bent pro-actief en een aanpakker
  • Je hebt een oplossingsgerichte houding en je pakt makkelijk zelfstandig werkzaamheden op
  • Je bent (gemiddeld) minimaal 3 dagdelen per week inzetbaar
  • Je bent bereid om op flexibele tijden te werken en in te springen als dat nodig is

Wat biedt Rezonans jou? De mogelijkheid om invulling te geven aan je maatschappelijke betrokkenheid in een bewuste en natuurrijke omgeving. In overleg kun je meedoen aan activiteiten en workshops op een gezellige plek waar een goede sfeer centraal staat. Ook jouw persoonlijke ontwikkeling krijgt hier de ruimte. Ben je er rond etenstijd, dan eet je natuurlijk mee. Uiteraard worden eventuele onkosten vergoed en hebben we een aansprakelijksheidsverzekering. 

Heb je interesse? Neem dan contact op met Ans!

Contactgegevens:

Ans de Graaf

Telefoon: 06-51257921

Mail: info@rezonans.nl

Website: www.rezonans.nl